gratis e-book leiderschap over je denken - Blogs van Yvonne Margaretha

Ebook Leiderschap over je denken voor een gelukkiger en relaxter gevoel

In dit E-book leer je

  • de 7 stappen om leiderschap over je denken te nemen, zodat je creator wordt van je eigen leven en je ruimte krijgt voor een relaxter en gelukkiger gevoel.
  • Ontvang je een meditatie voor inner peace en rust in je hoofd.

Met je registratie voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals omschreven in het privacybeleid.  Door lid te worden van mijn inspiratiemails ontvang je het E-book.

Your Mental Peace  - Yvonne Margaretha-welkom@yourmentalpeace.com - (06) 19 83 13 16

ALGEMENE VOORWAARDEN -

PRIVACYVERKLARING -

DISCLAIMER -

CONTACT

DISCLAIMER: Genoemde resultaten van dit product zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren.  De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor te schrijven voor een medische of psychologische aandoening, noch om dergelijke aandoeningen te voorkomen, behandelen, verlichten of genezen. De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging van een een-op-een relatie met een arts of een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Daarom is deze informatie niet bedoeld als medisch advies, maar eerder als het delen van kennis en informatie op basis van eigen ervaring. Yvonne Margaretha moedigt je aan om je eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van jouw oordeel en onderzoek in samenwerking met een gekwalificeerde professionele zorgverlener. Genoemde resultaten en tips zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en de inspanning die je erin steekt. Alle vormen van persoonlijke ontwikkeling kunnen risico’s voor je bevatten, naast dat het een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie vraagt. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou. Zie voor uitgebreide toelichting mijn disclaimer. Uiteraard is de informatie beknopt en is het niet mogelijk de volledige informatie en potentieel te delen.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.