1:1 exclusief Free your Mind traject - Blogs van Yvonne Margaretha

Welkom bij Your Mental Peace
Nu wel duurzaam meer ontspannen en rust in je leven

Van last van je verleden naar 

gevoel van vrijheid, rust en geluk van binnenuit,

zonder energie slopende sessies.


Rust, geluk, ontspanning en plezier in je leven vanuit een liefdevol fundament in jezelf. Persoonlijke groei geeft vervulling en is ook gewoon leuk!

Herken je in één van het onderstaande:

 • Je werk en privé verhouding is uit balans
 •  Je moet nog te veel van jezelf, echt ontspannen en genieten is nog lastig voor je, het is geforceerd.
 • De rol van partner, medewerker of ondernemer zijn: het valt je op dit moment zwaarder dan je zou willen voelen. 
 •  Je hebt last van onrust of een vol hoofd. Misschien wel terugkerende (mentale) klachten, bijvoorbeeld een negatief gedachtepatroon of angst en soms gepaard ook met fysieke klachten, zoals klachten in je bekkengebied, vermoeidheid, vitamine tekorten.

Met nog last van je denken en angsten, doe je jezelf en je naasten tekort


Je zorgt beter voor anderen, dan voor jezelf. Je balans tussen werk en privé is eigenlijk niet op orde. Je moet continu van jezelf en echt ontspannen en genieten is maar moeilijk. Op dit moment vallen een aantal rollen, zoals het ouderschap of werk, je maar zwaar. Angsten en negatief denken staan vaker aan het stuur dan je aan jezelf wilt toegeven. Je weet dat dit anders kan en dat wil je ook. Maar je vind het zo moeilijk om ruimte te voelen om er ook echt wat aan te doen. Je hebt het gevoel dat je dan weer wat MOET.

Je hebt een goed ontwikkeld onderbuikgevoel, maar door de vele gedachten en het rekening houden met anderen kom je er niet goed bij of durf je er niet naar te luisteren. Je werk gaat ook niet moeiteloos en je mist de echte verbinding met je naasten en de vervulling in je werk.

Je blijft rekening houden met je dierbaren. Je hoofd gaat steeds meer overuren maken, je gevoel raakt ondergesneeuwd. Daardoor ben je eigenlijk niet meer echt blij met de beslissingen die je maakt. Uit eigen ervaring weet ik wat er gebeurt als je jezelf blijft negeren. Je raakt overspannen, je relatie verbreekt, je werkgever gaat bepalen dat jij weg moet, in plaats van dat jij met een glimlach een nieuwe baan hebt gevonden, die veel beter bij je past. Ga op tijd iets doen voordat je helemaal afbrand.

Zet je gevoel van levensgeluk op 1 en ruim de ‘oude rommel’ op. 


Je bent soms zo met anderen bezig dat je jezelf ‘vergeet’ en je merkt misschien ook wel dat je moeite hebt met te veel regels en systemen. Eigenlijk pas je niet in het 9 tot 17 systeem. Het voelt eenzaam en je voelt je niet gesteund door je omgeving dat je zaken anders ziet dan de meeste mensen om je heen. En toch voel je dat het enorm aan je knaagt, het knaagt aan jou levensgeluk.

Als bewuste vrouw ken je misschien ook wel moe wordt van bepaalde beperkende gedachten en twijfels, die je nu eigenlijk ook wel zat bent. Er blijven bepaalde patronen zich herhalen. Je bent dan nog te vaak geforceerde acties aan het doen bijvoorbeeld op basis van je “hoort of moet dit doen vanuit wat je geleerd hebt” en niet vanuit die verbinding met jouw ware kern, waardoor het niet werkt.

Ik help je graag naar wel weer kunnen ontspannen & jouw gevoel van vrijheid, rust en geluk van binnenuit te laten groeien.

Ik help je met mijn online coach- en trainingstraject:

 • Angsten en negatief denken te verminderen of weg te nemen, met een duurzaam resultaat, zodat jij je levensgeluk kan vergroten. 
 • Je mentaal lichter en vrijer te voelen, zodat je energiepeil weer kan stijgen en je weer kunt ontspannen.
 • De juiste keuzes voor jou te maken, zonder je schuldig te voelen.
 • Je te helpen je kostbare tijd te besteden aan wat echt belangrijk voor je is, zodat je kan genieten.
 • Je gevoel van vervulling toe te laten nemen door te gaan voor je werkelijke verlangens.
 • De juiste balans werk - privé te krijgen.
 • Niet meer zoveel van jezelf te moeten, maar vanuit rust acties te ondernemen

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling! Ondersteund worden om anders te kijken en omgaan met je leven, is een levenslange investering. Op deze pagina lees je meer over mijn unieke en exclusieve traject. Een traject dat vanuit passie is samengesteld om jou de beste resultaten te geven. Er staat een mooier leven op je te wachten, als je daar open voor staat.

Wat maakt dit traject zo belangrijk?

Met negatief denken en angsten aan het stuur van je leven, zal je levensgeluk niet kunnen toenemen en zal je leven moeizaam zijn en blijven. Jouw essentie (ziel) werkelijk bedoelde leider van je leven en werk. Dus niet je hoofd. Zonder die verbinding, kan je je niet gelukkig voelen, blijf je klachten houden en kan je een ander niet maximaal helpen. Je zult onvoldoende flow en energie voelen in je leven.

Ik ben Yvonne en ben een life transformer. Persoonlijke groei en verandering van mensen is altijd mijn passie geweest. Sinds mijn begin 40ste voel ik een stevig fundament in mezelf en ervaar ik inner peace en heeft negatief denken, angsten en mentale klachten een hele andere positie in mijn leven gekregen. Na een interne crisis in 2015 en heel veel investering in mezelf na 2015, voel ik nu inner peace, rust, en vertrouwen in mezelf.

Ben je benieuwd hoe ik dat gedaan heb?  Zo heb ik altijd mijn prioriteit om mij continu te ontwikkelen en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen in mijn keuzes. Dat doe ik met zoals coaching, opleidingen, persoonlijke helende sessies, via mijn eigen tools en door de connectie met het universum. Stel je voor dat je kunt terugvallen op een fundament in jezelf, namelijk je ware zelf (je ziel) om om te gaan met de ups en downs van het leven en werk. Stel je voor dat je denken, angsten een andere positie krijgen in je leven. Daarbij gaat het verder dan alleen negatieve gedachten ombuigen. Geforceerd positief denken helpt namelijk niet. Je moet je body en je ziel meenemen. Je lichaam heeft geheugen en als je die niet meeneemt, blijven bepaalde klachten ook terugkomen. En als je klachten terugkeren, is een zelfde soort traject weer doen, niet helpend. Want je klachten zijn toch terug gekomen?

Er zijn 6 fundamenten, die ik in mijn Your Mental Peace model hanteer. Dit model is er gericht op meer geluk en rust, zonder ellenlange slopende trajecten over je verleden, maar op oplossingen in het hier en nu. Het is de beste manier om duurzaam geluk en rust te krijgen, zonder je energie compleet te verliezen aan de oude manier van negatieve gedachten op te lossen, die nu nog in veel ggz organisaties worden gehanteerd.

 1. Weten wat je wilt en wat je tegenhoudt, om je leven te leiden zoals je wilt.
 2. Leiderschap over je denken.
 3. De juiste keuzes voor jou maken.
 4. Je gelukkig van binnenuit kan voelen.
 5. Overvloed toelaten.
 6. Je missie leven.


Mijn onderlegger is het nieuwe bewustzijn. Dit is onderdeel van mijn ondersteuning aan jou, dit betekent voor mij.

 • Bewustzijn- je bent je gedachten niet. Gedachten zijn geen feiten.
 • Het nieuwe bewustzijn- Oude systemen brokkelen af en wordt tijd voor nieuwe systemen vanuit verbinding met het universum. Onderwijs, mentale gezondheid, fysieke gezondheid het vraagt wat anders dan de vastgeroeste systemen, waarvan het steeds duidelijker wordt dat ze niet meer werken.
 • Gebruik maken van de wijsheden uit de Quantum Fysica, maar ook bijvoorbeeld de inka's.
 • Iedereen is intuïtief, we mogen het weer herinneren om er mee te werken.
 • Het leven werkt voor je.
 • De body, mind en soul connectie zijn essentieel om duurzaam resultaat in welzijn te krijgen.

 • Voor alles wat werkt of niet werkt, geldt de mate van waarin jij gelooft essentieel is. Wat dat betreft is je mindset cruciaal. Een voorbeeld hiervan Joe Dispenza, waar ik me ook graag door laat inspireren, die zichzelf door meditatie en visualisatie heeft genezen na een ongeluk. Ik laat mezelf inspireren ook door andere mensen inspireren,  zoals Bruce Lipton, Gaby Bernstein, Peter Levine, Jay Shetty, maar ook de wijsheden en healing powers van de inca's uit Peru. Ik maak voor een fractie van de tijd en geld die ik besteed heb en ik nog dagelijks besteed aan mijn persoonlijke groei voor jou de essentie toegankelijk.


Ik help je graag naar (nog meer) connectie met je ware zelf, dat stevige en liefdevolle fundament in jezelf. Ik help je graag te bevrijden van je verleden, je angsten en negatieve gedachtepatronen. We werken vanuit zachte kracht en een natuurlijke actie flow, in plaats van een geforceerd moeten. Van daaruit kan je leven en je werk/bedrijf stromen.

Je kunt wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen met terugpakken van leiderschap over je leven. Hoe eerder je start, hoe langer je van kan genieten. Grote kans als je nog ergens uit connectie bent, dat als je nog ergens een oud patroon hebt sluimeren in je mind, dat jouw leven je geen maximale vervulling geeft en je nog te veel laat beïnvloeden door anderen. Dat de buitenwereld jouw leven onbewust meer bepaald dan jij zou willen. 

Intuïtieve krachtige mensen (ook wel hoog gevoelig genoemd) zijn te sterk afgesteld op de buitenwereld. In tunen op jezelf en die afstemming in eerste plaats op jezelf, is super belangrijk voor een gelukkiger en relaxter leven. Het vraagt je aandacht om in eerste plaats jezelf te voelen, voeden en te groeien, dus daarom is het belangrijk dat je niet langer blijft uitstellen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je meer rust ervaart en lichtheid. Je krijgt dan ook steeds meer ruimte voor je intuïtie en je hart.

Jouw verantwoordelijkheid nemen over jouw leven onder jouw condities is essentieel om te gaan ervaren dat het leven voor je werkt.

De onderstaand 2 fundamenten zijn leidraad van de 8 weekse relaxter en gelukkiger leven. Elk traject bestaat uit 2 fundamenten. Het totale traject is dan ook 6 maanden, als je de volledige your mental peace model wilt doorlopen. 

Je verlangens, behoeften en belemmeringen glashelder en durven handelen naar wat je echt wilt, zodat je energie krijgt en meer rust.

Als je niet helder en concreet hebt wat je huidige situatie is en wat je werkelijke verlangens en behoeften zijn, zal je werkelijke verlangens niet manifesteren. Het gevolg is bij onduidelijkheid, dat je tijd en geld verspilt, omdat je niet weet wat echt goed voor je voelt. Bovendien blijf je eerder hangen in of luisteren naar je oude patronen. Omdat je ook deels onbewust bent van je belemmeringen, weet je ook niet wat je echt wilt. Je maakt niet de keuzes die aansluiten bij je ziel en wat je wilt bereiken en wie je echt bent. Ik help je naar je ware zelf te luisteren. Als je dit helder hebt, kun je makkelijk van binnenuit andere keuzes maken, in plaats vanuit moeten en een geforceerdheid van het denken.

Vanuit dit fundament wordt ook oude rommel opgeruimd, die je nog beïnvloed in het hier en nu.

 Leiderschap over je denken, zodat er meer relaxte mindset ontstaat om te genieten en je lichter te voelen, door het achter laten van 'oude ballast' uit je verleden.

Je moet bewust worden van welke gedachten je hebt en welke energie je uitstraalt. Daar moet je regie over krijgen om daadwerkelijk te manifesteren. Maar niet met een geforceerd denken, nee vanuit een denken in verbinding met je ziel. Dit is de basis; hoe bewuster je wordt hoe beter je andere keuzes kunt maken. Uit de automatische piloot. Oude brein paden doorbreken en nieuwe brein paden aanleggen vanuit je ware zelf. Ook in dit fundament halen we oude rommel uit je systeem, die jouw levensgeluk beïnvloedt. Zodat je hoofd je daadwerkelijk gaat ondersteunen in plaats van belemmeren. Er is niets in de buitenwereld dat niet reflecteert wat in jouw binnenwereld is. Dat wat jou raakt, is er om je te laten groeien. Ik help mensen dat ook te gaan doen. Jouw verantwoordelijkheid nemen over jouw leven in verbinding met je ware zelf is essentieel om te gaan ervaren dat het leven voor je werkt.


Tijd is kostbaar, de invulling nog meer

Laat deze keuze verschil voor je maken voor de rest van je leven.


Hoe zou het zijn als ik je begeleid je stevige fundament te voelen en je leven naar next level te brengen?

Je leert meer over jezelf, je hebt o.a.:


✅  Hoe je meer rust en geluk gaat voelen.

Je krijgt je verlangens en behoeften helder en de condities gemaakt om jouw leven te leiden en durf je van daaruit je grenzen te stellen, zonder je schuldig te voelen. Daarnaast heb je tools om regie te nemen over je denken (en toegepast) en rust voor jezelf te creëren, zowel nu, als ook in de toekomst.

✅ Hoe je mentaal en fysiek lichter wordt.

Weet je wat je nu  tegenhoudt en hoe dat aan te pakken, zodat je relaxter voelt en op je eigen fundament kan terugvallen.

✅ Hoe je zorgt dat je verlangens gerealiseerd worden.

Je weet je hoe de Wet van Aantrekking werkt en ben je er (weer) actief jouw energie aan het inzetten, zodat je volledig vertrouwen krijgt in jezelf en je eigen leven steeds meer naar je hand kan zetten.

✅ Hoe je meer zelfvertrouwen en zelfliefde voelt.

Ik help je zelf de tools in bezit te hebben, die je steeds opnieuw kan gebruiken om jouw verlangens en wensen helder te hebben en houden en grip te hebben over je denken en je mooiste leven te leiden.

Wat ontvang je bij dit exclusieve traject:

We gaan samen op weg om jouw fundament weer goed te voelen, door je je belemmeringen op te ruimen die je nu tegen houden en je verlangens helder te krijgen.

Onderstaand het kader in hoe ik werk:

We werken een periode van 10 weken samen, met een mogelijkheid tot uitloop tot 12 weken voor de (onlin) live en 1:1 sessies.

Ik werk vanuit 1:1, met een combinatie van sessies (live on- of offline), online videotrainingen en audio meditaties/ visualisaties. Daarnaast is er een live dagdeel. Zo versterken we enorm het effect van de sessies die je ontvangt en het resultaat wat je wilt. Ik wil je ondersteunen dat de verandering waar je naar verlangt, bijvoorbeeld een bepaalde overtuiging loslaten, zo snel mogelijk onomkeerbaar is en je duurzame resultaten hebt in plaats van ‘instant relief’ wat niet duurzaam is.

Wat ontvang je:


✓ Je ontvangt 2 sessies telefonisch bij de start en afronding, want een goed begin en goede afronding is super belangrijk.

✓ Een live dag, retraïtedag, om samen stappen te zetten en je te faciliteren in de rust in jezelf. 

✓ Je ontvangt 2 krachtige 1:1 Boost interventies (online) om de connectie met je ware zelf te versterken en belemmeringen op te ruimen, dit zijn transformerende sessies, die vaak al direct verschil voor je maken in de dagelijkse praktijk van het leven.

✓ Je ontvangt 1 Soul Message Boost sessie waarin je antwoord krijgt op kernvraagstukken.

✓ 6 weken lang pop it when its hot ondersteuning. Zoals één van mijn klanten zei: "Zo fijn dat je niet weer een week of twee weken rond hoeft te blijven lopen met waar je tegen aan loopt, maar gewoon direct bij Yvonne terecht kan, gehoord en gezien wordt en reactie krijgt, waarmee je ook verder kan. Dit maakt het licht. Ik ben het investeren in mezelf tijdens onze samenwerking echt leuk gaan vinden."

We hebben een korte lijn samen en ik werk met een ‘pop it’s when it is hot ondersteuning’. Dit betekent dat je mij in de afgesproken periode vragen kan stellen op elk moment. Ik ben gericht op jouw verandering supporten en er zijn op die moeilijk momenten of momenten waarop je je afvraagt hoe doe ik dit nu anders, of anders gezegd op die momenten dat er mega kansen zijn om het anders te gaan doen en voelen. Jij kan direct je 'ei kwijt', dat helpt je al en ik tune dan op je in en geef je mijn reactie of input. So come on Pop it when its hot en je zult zien dat als je dan met me deelt, dat je hele mooie veranderingsslagen kan maken naar een gelukkiger en relaxter leven. Dit is echt super waardevol!!!!

Toegang tot de Your Mental Peace academie. Dit is ook mega waardevol, je kunt namelijk terugvallen op deze waardevolle content, vele zelfhulptools, video’s en meditaties bij de twee fundamenten. Als je dit kan toepassen, kan je de golven in het leven zo anders gaan beleven. Er zitten vee downloads bij, die je voor jezelf op kan slaan.

In de academie zitten onder meer onlinetrainingsvideo’s, die je faciliteren in jouw proces. Je krijgt inspiratie en informatie die nodig is om jouw groei te faciliteren. Er zijn meerdere videotrainingen en ze worden ook aangevuld of vernieuwd. Onderwerpen zijn afgestemd op gewenste resultaten, bijvoorbeeld:

1. Helderheid over je verlangens en behoeften te krijgen, zodat je minder onbedoelde zijwegen gaat nemen.

2. Je belemmeringen glashelder te krijgen, zodat je ze kunt opruimen of anders mee om kan gaan.

3. Leiderschap over je denken, zodat je creator kan zijn van je eigen leven.

4. Hoe omgaan met angst en mentale blokkades. Alle (zelfhulp) tools.

5.  Manifesteren, je verlangens realiseren.

✓ Je ontvangt de FREE YOUR MIND training t.w.v. 297 euro en eventuele andere toekomstige trainingen, die ik in mijn aanbod heb er automatisch bij. 

2 speciale extra live online masterclasses, die opgenomen zijn in de academie.

✓Wekelijkse persoonlijke e-mails om je proces te faciliteren.

✓Je krijgt toegang tot al mijn ondersteunende visualisaties/meditaties die ook je rust en lichtheid faciliteren.

✓Er wordt een meditatie/visualisatie speciaal voor jou gemaakt, die je ondersteunt in jouw proces.

✓Je ontvangt een therapeutische yin yogales op video, gemaakt door Ingrid Loman, een zeer ervaren yoga docente, die perfect aansluit met haar yoga teachings op wat wel werkt om je relaxter en gelukkiger te gaan voelen. Je body moet namelijk net zo goed mee. Deze heb ik speciaal laten maken om je verbinding te versterken met je Soul Power, je body connectie te versterken en je mind een andere positie te geven.

nb: Ik vind het belangrijk om ruimte te hebben om het moment te werken en creëren met je, zodat ik volledig kan aansluiten bij de thema’s van jou in het moment. Dit aanbod kent daarom ook maatwerk onderdelen en de inhoud kan in het moment aangepast worden ten gunste van een beter resultaat. Het hoe moet niet leidend zijn voor je, maar dat wat bijdraagt aan het beste resultaat. Het bovenstaande is wel de leidraad voor onze samenwerking, ik ga altijd voor meer waarde.

Plan een vrijblijvend verhelderingsgesprek met me. Dan vertel ik je meer.

De faciliterende online omgeving

Naast de persoonlijke coaching krijg je dus toegang tot mijn online academie. Hierin vind je allerlei waardevol materiaal en de video’s met daarin extra’s die je nodig hebt. Via deze video’s begeleid ik je ook dat je niet alleen kennis ontvangt, maar het ook daadwerkelijk wat met die kennis gaat doen, zodat je die verbinding met je zelf kan voelen en je regie hebt en houdt over je denken en leven. De omgeving nodigt je ook echt uit om zelf antwoorden te vinden en jezelf te helen. Leer je dit op deze manier, dan geef je dat zo een belangrijk fundament voor de toekomst. Dat faciliteer ik heel graag. Het materiaal is gebaseerd op vele opleidingen, therapieën, eigen ervaringen. De content alleen al heeft meer waarde dan de gevraagde investering. Bovendien is het slechts een fractie voor wat ik voor al deze kennis en ervaringen zelf heb geïnvesteerd.

Na afloop merken klanten vaak het volgende:


De balans tussen werk en privé is verbeterd, er is ruimte om tijd te besteden aan wat echt belangrijk voor je is, je durft je dromen waar te gaan maken, je maatschappelijke rollen voelen lichter, omdat je dichter bij jezelf kan blijven.

✅ Je basisfundament is versterkt en je vertrouwen hierop vergroot.

✅ Je zelfvertrouwen is gegroeid, je hebt een groter gevoel van waardering naar jezelf en je naasten.

✅ Je voelt een toename in je vertrouwen en veiligheid in jezelf en je eigen intuïtie te volgen.

✅ Je voelt je lichter en vrijer, omdat je oude rommel hebt opgeruimd (op een lichtere manier dan in een reguliere setting).

✅ Jouw kostbare tijd durf je te steken in wat echt belangrijk voor je is en in wie belangrijk voor je zijn. 

✅ Een nieuwe mindset en nog belangrijker een andere energie, zodat je andere situaties kan gaan aantrekken, die je als positief ervaart. Je hebt de weg vrijgebaant om te manifesteren.

✅ Stemmetjes van angst, onveiligheid of onzekerheid hebben een andere positie gekregen.

✅  Groei in een natuurlijke ontspannen manier van actie ondernemen/werken.


In welke tijdslijn stap je en welke impact heeft dat op de rest van je leven?

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen hoe groot de kans is dat de afstand tussen je ziel en je mind alleen maar groter gaat worden. Gevolg van die afstand is meer ruis en onrust, minder energie en plezier, zwaarte in plaats van lichtheid en situaties aantrekken die je niet meer wilt. Zeg je geen ja tegen jezelf, Wees heel lief voor jezelf en kies zorgvuldig wat je dan wilt gaan doen met lastige gevoelens. Uitstellen heeft in mijn ervaring altijd meer nadelige gevolgen dan positieve.

Je kunt ook kiezen voor dat jij jezelf deze stap gunt. Mijn ervaring is dat als je open staat om te ontvangen je een heel goed gevoel gaat krijgen over je stap, omdat liefde het antwoord is wat je krijgt op ja zeggen tegen jezelf en wat je nodig hebt. Niet relationele liefde, maar de liefde vanuit het universum. De krachtigste bron van heling voor groei en power van je ziel. Gevolg meer liefde, rust en je frequentie veranderd, waardoor je andere positieve situaties kan gaan aantrekken. Kriebels in je buik voelen bij de nieuwe mogelijkheden.

Het is niet alleen voor jezelf een mooie stap, ook voor de mensen waarvan je houdt en je klanten. Zij zitten namelijk op jouw ‘zielsmissie' en voorbeeld te wachten.

Als jij zelf niet investeert in coaching of een andere vorm van begeleiding, hoe kun je dan verwachten dat jezelf belangrijk genoeg vindt? Het beste voor jezelf en ook je naasten, begint bij het beste voor jezelf en jouw maximale positie leven.

 

Overzicht van het 1:1 'relaxter en gelukkiger leven' 

Groeiend gevoel van kunnen ontspannen en rust en vertrouwen in jezelf voelen


Je ontvangt direct toegang tot mijn kennis, ervaring intuïtieve en healingsgaven en een mooie academie zodat je zelfhulp ook direct kan starten op jouw eigen moment en afhankelijk van je hulpvraag. 

1. Je behoeften, verlangens en belemmeringen glashelder 

Het eerst deel van onze samenwerking staat een ontzettend belangrijk fundament centraal, namelijk weten wat je wilt en tegen houdt, zodat je gaat herkennen wanneer je zijwegen neemt in je leven, zodat je de moeiteloze weg kan kiezen.


2. Leiderschap over je denken

Het tweede fundament wat centraal staat tijdens onze samenwerking is:

Leiderschap over je denken is essentieel voor een gelukkiger en relaxter leven. Gedachten overkomen je niet alleen, je kunt ze wel degelijk bewust ook een andere positie geven, creëren of stil leggen. 


3. Oude 'rommel' achter je laten met je persoonlijke 1:1 boost je groei sessies

We hebben 5 sessies, zodat ik volledig op jouw live kan intunen en jij kan ontvangen wat je nodig hebt om oude ballast los te laten.

4. Vrijheid & rust dagelijks implementeren met de Pop it when its hot ondersteuning

Ik ben er voor je op momenten, waarop verandering het meest voor het oprapen ligt. Je kan elk moment je vragen me delen. 5 van de 7 dagen reageer ik dezelfde dag nog, zodat je direct verder komt. 

Zoals een klant hierover zei: Zo fijn dat je niet weer een week of twee weken rond hoeft te blijven lopen met waar je tegen aan loopt, maar gewoon direct bij Yvonne terecht kan, gehoord en gezien wordt en reactie krijgt, waarmee je ook verder kan. Dit maakt het zoveel lichter"

5. Terug naar je rust Retraite-dag

Een helende dag, die transformerend werkt en je echt laat terugkomen bij jezelf. Een hele dankbare dag voor jou en mij, Samen geven we ontspannen en resultaatgericht deze dag vorm.


6. Je eigen coach op jouw moment via de Academie

Alleen de inhoud van mijn academie is al de investering waard. Ondersteunend en leidend tegelijker. Dit zorgt voor een fundament in jouw kennis, vaardigheden en mindset die verschil gaat maken voor de rest van jouw leven. Je gaat namelijk leren jezelf te helpen in de reis van je leven. Je gaat de lifestyle aan leren, die je wel fijn vind.

De voordelen van dit traject

 • Na 8 weken heeft je persoonlijke groei een boost gehad
 • Levenslang bruikbare tools
 • Vrijheid en maatwerk tegelijkertijd
 • In eigen tijd en tempo is alles in de academie te volgen.
 • De waarde gaat de rest van je leven mee
 • Niet zelf uitvinden, het proces leidt je, jij bepaalt de inhoud
 •  Ondersteuning van een expert en ervaringsdeskundige, met een 3.0 mental health methode

Over het traject en sessie bij mij...

“ Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak nij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt.​
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders.


Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders. 

Leah- Amsterdam

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message inclusief healing cadeau. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter na de sessie. Ik voelde niet per se direct, maar achteraf voel ik het juist heel erg! Ik zit weer in een flow, voel me relaxt en krachtig. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.


Tineke Zwart- Business coach


Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke ondernemer, die zichzelf en haar bedrijf serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!


Tamara de Jong- Business coach

Wat fijn dat we nog toegang hebben tot de waardevolle inhoud. Ik ga zeker terugkijken en sommige oefeningen nogmaals doen. Ik ben ook blij met je fijne korte meditaties.

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. En ik heb mijn ziel omarmt. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”


Jacqueline van Dijk-Intuïtief schilderen

Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.”

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze healing voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige healing. Veel liefs, Anique


Anique van Kooij

Stijlcoach

Wat mensen over mij zeggen...

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda- Arnhem

Yvonne is heel voelend aanwezig, laat haar intuïtie spreken en ze begeleidde me bij het zelf komen met goede oplossingen als de situatie daar om vroeg. Dit alles in een zeer rustige en sfeervolle omgeving. 


Gedurende het coachingsproces met Yvonne ben ik meer tot mezelf gekomen, ben ik meer ruimte gaan ervaren en asssertiever geworden. Hier ben ik heel blij mee. Yvonne heeft tijdens de coaching zo goed bij mij aangesloten!

Janneke- Nijmegen

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten: Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid zien, er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma - Zeist

Wat je ontvangt als je deze
stap gaat zetten voor jezelf

Je ontvangt alles wat nodig is om zelfstandig direct aan de slag te gaan. Je hebt tot 6 maanden na het einde van onze samenwerking toegang tot alle content en de updates.Je ontvangt life changing 1:1 boost sessies.Yvonne Margareth Coaching - Terug naar Jezelf - Verder na een relatiebreuk

Elk moment heb je acces tot mijn kennis, ervaring en intuïtieve gaven.
Voor bewuste vrouwen die niet dezelfde negatieve situaties willen blijven herhalen in hun leven


Start direct

Pilotprijs 1497,-, exclusief btw (1811,- incl.) (in plaats van 2497,-/3022)-

 • Lichter, vrijer. Je stevige fundament weer gevoeld en gevoed. Je herinnert je meer en meer wie je werkelijk bent , dat geeft je een fundament en een gelukkiger en relaxter gevoel.
 • P.s. Vraag je werkgever na de mogelijkheden 


Proefmaand mogelijk,

De eerste maand is proefmaand, na deze maand kan jij of ik stoppen, en krijg je het van het totaal bedrag dat je geïnvesteerd hebt naar rato het bedrag van de resterende periode terug. Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

“Ik ontmoet en ondersteun je graag om je weer te herinneren wat jij op dit moment nodig hebt ".
Yvonne Margaretha

Over mij


Holistisch transformatiecoach

Mijn naam is Yvonne en ik ben life transformer, die bewuste vrouwen helpt om mentale blokkades definitief op te ruimen, zodat ze rust en vrijheid kunnen voelen.


Ik ben founder van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring. Ik heb zelf een enorm transformatieproces ondergaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe en voel is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt. 

Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door de premium coaches in het veld.


Mijn kracht is intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook bewust zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt. Bovendien de praktijk bewijst zichzelf.


Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.


Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.


Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.


Liefs, Yvonne Margaretha

Is dit traject geschikt voor jou?


Voor wie wel

 • Als je al het nodige gedaan hebt op gebied van persoonlijke groei en je met cognitieve therapie bijvoorbeeld niet voldoende geholpen bent, en nu klaar voor bent om verdere oude 'rommel' los te laten.
 • Als je klaar bent met te afgestemd te zijn op de buitenwereld en al weet dat het begint in jezelf.
 • Als je leiderschap neemt/ wilt nemen over je persoonlijke groei en ontwikkeling. Voorbij slachtofferschap.
 • Als je graag je intuïtie meer wilt gebruiken, zodat je keuzes maakt waar je echt blij van wordt.

Voor wie is het beter van niet

 • Als je al gelukkig bent met jezelf en je gezin, en je intuïtie als leidraad in je leven hebt.
 • Als je niet bereid bent om te reflecteren op jezelf
 • Als je niet gelooft in healing, universum en andere spirituele grondslagen, die ik als uitgangspunt hanteer in mijn trajecten.
 • Als je zware psychische klachten hebt. Overleg altijd met je behandelaar of arts.

Veelgestelde vragen

Hier zijn wat antwoorden op veelgestelde vragen

Ik wil meedoen of heb interesse. Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer starten we?

Voor wie is dit traject interessant?

Wat is de tijdsinvestering?

Is het wel de juiste timing nu met wat er speelt rondom het corona virus?

Wat is de investering?

Ik heb of durf het geld niet uit te geven?

Het lijkt me best zwaar. 

Hoe lang heb ik toegang?

Waarom zou ik dit traject kiezen?

Heb je nog een andere vraag?

Mijn partner heeft moeite met deze investering. wat nu?

Ik doe al best veel dingen, is dit niet teveel?

Ik weet niet precies of dit wat is voor me en mijn leven loopt best ok.