Free your Mind online combitraining - Blogs van Yvonne Margaretha

Welkom bij Your Mental Peace

Coaching, healing & mentoring voor vrijheid, geluk en rust van binnenuit

 Van last van je denken of verleden

naar een groeiend

 gevoel van vrijheid, rust en geluk van binnenuit.

Free your mind, and the rest will follow

Ik heb de afgelopen tijd zulke mooie resultaten gezien bij mijn klanten, Ze hadden last van piekeren, weinig energie, slechte balans werk en privé, schuldgevoelens of problemen met vervulling voelen in hun werk. En na mijn traject geven mijn klanten aan dat ze zich echt anders voelen. Hun gevoel van geluk en rust is toegenomen, zelfliefde vergroot,  ze geven aan dat ze hun tijd veel meer besteden aan wat echt belangrijk voor ze is en ze durven stappen te zetten richting hun dromen. Ik zie ze in balans en in hun kracht komen. Ik zie een rode lijn bij wat ik doe, al een tijdje maar ik kon het eerst zelf nog niet zien en voelde nog niet de ruimte om het verder te delen. Ik zag de enorme waarde nog niet van mijn aanbod en mijn gaven. Ik wilde natuurlijk ook eerst daadwerkelijk resultaat zien... Maar nu voel ik me anders, dit moet gedeeld worden, helemaal nu in deze tijd. Omdat het bij mezelf en deze vrouwen werkt en ik graag meer mensen wil helpen met hun mentale blokkades, met hun mentale vrijheid, met leven vanuit hun hart en het versterken van hun inner peace, zodat er meer geluk en rust komt in je leven, zonder zware , energie slopende, ellenlange trajecten/sessies.  


Voor bewuste vrouwen (en mannen) die niet steeds dezelfde negatieve gedachten en situaties willen blijven herhalen in hun leven.


Met nog je verleden aan je te laten knagen en je toekomst te laten bepalen, doe je jezelf en je naasten tekort….


Als je herkent in één van het volgende.

 • Je voelt geen goede balans tussen werk en privé.
 •  Je bent op dit moment te onrustig in je hoofd en hebt last van angst, twijfel of ballast uit je verleden.
 • Je voelt onvoldoende energie om leuke dingen te doen en daar echt van te genieten.
 •  Je hebt last van schuldgevoelens naar je kinderen/ partner/ werkgever en dat kost je energie en plezier.
 • Je besteedt niet je tijd en aandacht aan wat echt belangrijk voor je is. 
 • Het leven voelt op dit moment te zwaar, je hebt behoefte aan meer lichtheid.

Met nog last van je mind en niet voluit vanuit je intuïtie te leven, doe je jezelf tekort. 

Je vindt namelijk niet de vervulling van binnenuit die je verdient.

Ik help in 4 weken alle gevoelige cq intuïtief krachtige vrouwen om meer rust te krijgen en grip op hun denken, zich vrij te maken van negatieve denkpatronen.

Bij mijn klanten gebruik ik deze manier van werken en daar werkte het ook. De resultaten zijn mooi en daar ben ik trots op. Van de meeste coaches en mentors leer je dat je geforceerd positief moet denken. Hoe positiever hoe beter? En hoe meer in het verleden graven hoe beter? 

Maar ik heb heel anders ontdekt.

Er is een ding dat ik geleerd heb is dat ik geleerd heb is, dat als je geen vervulling voelt in je leven en je druk bent in je hoofd, het vaak te maken heeft met een tekort aan zelfliefde, het jezelf niet volledig accepteren en een verminderde verbinding met je hart, je intuïtie en het universum. Je hoofd staat aan het stuur en je hoofd is niet degene die zorgt voor jouw gevoel van vervulling en balans in jouw leven. Je denken hoort dienend te zijn aan wat je wilt, en niet je grootste vijand. Negatief denken is aangeleerd gedrag. 

en 

Dat met alleen positief denken je er niet komt, je moet je lichaam en jezelf (je ziel) willen horen. Want als je niet luistert naar wie je in de kern bent, jouw ziel, zal je je echte geluk van binnenuit niet vinden en je diepe verlangens niet realiseren. Bovendien slaat trauma zich op in je lichaam... zoals mensen als Peter Levine, Bruce Lipton veel over hebben gepubliceerd. Ik weet het uit eigen ervaring hoe essentieel dit is..

Ik vroeg ook aan mezelf:

Wat kan ik nu in deze tijd doen?

Wat kan ik doen buiten mijn exclusieve 1:1 programma's en sessies om. Voor de mensen die toe zijn aan een stap, maar nog niet voor de volle 100% kunnen committen aan dat leven waar ze zo naar verlangen. Of die vrouwen die mij nog beter willen leren kennen, of voor die vrouwen die nog wat vertrouwen nodig hebben in zichzelf dat ze echt kunnen bereiken wat ze willen en hun blokkades wel kunnen oplossen. Of die vrouwen die nog niet zien wat het ze kost om het te laten zoals het nu is. Of de  vrouwen die nog belemmerd worden door gedachten over mijn gaven. Of die al die andere vrouwen, die intuïtief een ja voelen, maar nog angst hebben of die vrouwen die nog een andere legitieme reden om nog niet in een vol traject te stappen.

Stel dat ik nu eerst richt op een online zelftrainingsconcept waar ik meer vrouwen kan helpen? Waarmee zij zelf thuis goede resultaten kunnen behalen? Een laagdrempelige training, zodat de stap klein en behapbaar is, maar ze al wel die oh zo belangrijke stap nemen om in zichzelf te investeren en verder komen.

Ik experimenteerde er al mee in mijn exclusieve sessies en trajecten. Binnen twee weken waren klanten al verder geholpen.

Ik dacht ik ga er alles aan doen om meer vrouwen te helpen, want mentale gezondheid is mijn passie en gaat me echt aan het hart.

Je mindset veranderen en negatieve gedachten opruimen, zodat je inner peace voelt van binnenuit en niet van buitenaf het aan het zoeken bent, waar je het nooit zult vinden.


Je ontvangt direct toegang tot mijn kennis, ervaring, intuïtieve en healingsgaven.


Het voordeel is

 • Je kan de training direct starten en zo nodig zelf inrichten wanneer je wat doet.
 • Het is makkelijker om een stap te zetten en resultaat te krijgen voor je, omdat je zelf regie in handen hebt.
 • Door deze methode leer je iets wat je steeds opnieuw kan gebruiken.
 • Je bent hierdoor sneller weer in contact met jezelf.
 • Je hebt meer bereikt dan als je niets zou doen.
 • Je kan kennismaken met mijn werk voor een laagdrempelige prijs
 • Zo kan je van negatief denken naar een sterker fundament in jezelf groeien.
 • Als je snel twijfelt of een groter traject of sessie bij mij spannend vindt en niet kan kiezen, is dit jouw kans om toch verder te komen.

Volg deze unieke ONLINE combinatie training en helende sessies, waarin ik je help mentale blokkades op te ruimen op een body mind soul wijze.

Ik help je graag naar je te bevrijden van negatieve gedachtepatronen, zodat jij je (nog) meer vrijheid, geluk & rust voelt van binnenuit.


Ik help je met deze training:

 • Je zelfliefde en vertrouwen te vergroten, zodat je kan terugvallen op een liefdevol fundament in jezelf, ongeacht de omstandigheden.
 • Vrij te worden van belemmerende gedachten of angsten door ze op een milde en liefdevolle manier op te gaan ruimen.
 • keuzes te maken die beter bij je passen, door je hoofd een andere positie geven en je intuïtie meer de ruimte
 •  Bonus: Beter om te gaan met de mentale gevolgen van corona (maatregelen) 
 • Zodat je meer rust, geluk en ontspanning van binnenuit kan voelen en focust op wat echt belangrijk voor je is.
 • Zodat je de verbinding met jezelf en je naasten versterkt.


Investeren in je persoonlijke ontwikkeling! Ondersteund worden om anders te kijken en omgaan met je leven, is een levenslange investering. Op deze pagina lees je meer over mijn unieke en exclusieve traject. Een traject dat vanuit passie is samengesteld om jou de beste resultaten te geven. Er staat een mooier leven op je te wachten, als je daar open voor staat.

ALLEEN DEZE RONDE NU VOOR DEZE LAGE INVESTERING VOOR DE WAARDE DIE JE ONTVANGT....

Tijd is kostbaar, de invulling nog meer

Laat deze keuze verschil voor je maken voor jezelf.


Hoe zou het zijn zelf, maar toch niet alleen, je geluk en gevoel van rust te vergroten?

Ik help je, zodat je geluk en rust in je leven groeit.


Je leert o.a.:

✓  Hoe je je zelfliefde en acceptatie versterkt, zodat je minder afhankelijk wordt van je buitenwereld en niet meer zoveel van jezelf moet.

 ✓ Hoe jij vrij wordt van negatieve gedachten of angsten, zodat je last van negatief denken en schuldgevoel verminderd.

✓ Beter bij jezelf en in je eigen energie te blijven, zodat je niet continu over je grenzen heen gaat .

✓ Hoe je je intuïtie (verder) kan ontwikkelen, zodat je goed voelt, omdat je de keuzes durft te maken die bij jou passen. 

✓Je leert beter voor jezelf te zorgen, in plaats van alleen maar eerst voor anderen.

Alles is er op gericht om te zorgen dat jij meer

✓ kracht, balans en liefde voelt in jezelf en gelukkig kan zijn met en bij jezelf. De belangrijkste persoon die er is.

✓Dat je gevoel van geluk & rust groeit en daarmee steeds meer plezier je leven krijgt en de ruimte voelt om echt te ontspannen.

Wat ontvang je :

We gaan een maand samen op weg. Elke week ontvang je van mij input om je proces in stappen vorm te geven:

✓ De vier stappen van Free Your Mind>> Je leert je mind bevrijden en zelfliefde vergroten door een online masterclass waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je mentale blokkade opruimt en begeleid dit te doen. 

✓  Een super waardevol werkboek bij de masterclass om zelf je angsten of negatieve gedachten op te gaan ruimen. Dit alleen al is zo ongekend waardevol. Hier zal je bij andere high end coaches, veel en veel meer voor moeten investeren in jezelf.

✓  Bonus: Tips om angst voor (gevolgen van of triggers door) corona aan te pakken.

✓  Bonus: Een super waardevolle checklist om nieuwe mentale gewoontes te krijgen, met een nog waardevolle uitleg in een videotraining. Een basis fundament.

✓  Bonus: Je intuïtie verder ontwikkelen.

✓  Een helende meditatie / visualisatie sessie om je lichter te maken. 

✓ Lichter worden, doordat je elke week een helende meditatie ontvangt, die jou ondersteunt in de vier stappen van het free your mind model.

✓  Je gevoel van levensgeluk te vergoten, door te weten hoe je zelf je intuïtie verder kan ontwikkelen.

✓ Zowel geschikt voor de startende bewuste vrouw als gevorderde bewuste vrouw. 

✓  Als je deze methode weet toe te passen, kun je het voor andere mentale blokkade ook goed inzetten.

✓ Je kunt het ritme van de vier weken volgen, en ook je eigen tempo: alles is op je eigen tijd (terug) te kijken of luisteren.

✓ Niet zonder inspanning, wel via de moeiteloze weg en niet de zware stroperige benadering van helen van blokkades.

✓ Het heeft een persoonlijke groei opgeleverd voor mezelf en klanten.

✓  TIJDELIJKE BONUS: Helderheid met de pop its when its hot Q&A  

Naast de training krijg je nog een super waardevolle EXTRA KANS, namelijk eenmalig toegang tot mijn gaven. Je mag mij, als je wilt, een vraag stellen waarmee je worstelt bij de start of gedurende de training, waarin ik jouw een afgestemde intuïtieve boodschap op geef, waarmee jij verder kan. Dit gaat via mail of app. Let op: Dit is een TIJDELIJK BESCHIKBARE BONUS. Dit is super waardevol en super fijn, dus schrijf je direct in voor mijn training. Ik sta te trappelen om je hiermee te helpen.

In welke tijdslijn stap je en welke impact heeft dat op de rest van je leven?

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen wat het je kost materieel en immaterieel om mee te doen en wat het je kost om niet mee te doen. Je hebt er meer mee te winnen dan te verliezen in mijn ogen... Als jij zelf niet investeert in jezelf, hoe kun je dan verwachten dat jezelf belangrijk genoeg vindt? 

 

Overzicht deze online training 'Free your Mind' 

1. Minder/geen last van je denken en negatieve emoties door de masterclass om je mind te bevrijden van negatief of veel denken, inclusief werkboek en bonus: checklist

Een masterclass waarin ik de vier stappen uitleg in leer toe te passen om zelf je uit je negatieve gedachtepatronen te stappen.

3. Focus op vrijheid en rust van negatieve gedachten met mijn wekelijkse focues mails, met speciale verlichtende boodschappen

Ondersteunende mails met afgestemde boodschappen om je te ondersteunen je doel te bereiken en je inderdaad vrijer te voelen.

2. Lichter worden en meer grip op je denken door elke week een krachtige meditatie.

Mijn meditaties zijn kort en krachtig en ondersteunen je naar meer rust, vrijheid en geluk van binnenuit. (Duur veelal max. 15 minuten)


4. Meer rust en lichtheid door een krachtige helende visualisatie

Een lange gechannelde begeleidde online healingssessie voor je mentale blokkades. Deze sessie helpt je om meer in je kracht en lichtheid te komen.


5. Meer vervulling voelen door je intuïtie ontwikkelen en gebruiken

Een audiotraining om jouw intuïtie meer te ontwikkelen en de ruimte te geven.


6. Tijdelijk extra: Verminderen angst voor (gevolgen en triggers door) corona met deze tips

Corona triggert van alles, dat willen we opsporen en oplossen, zodat angst verminderd. Ik deel mijn eigen proces hierin

7. EXTRA BONUS: Meer vrijheid in je mind door Pop it when its hot Q&A ondersteuning, 1: 1 Boost door een afgestemde boodschap

N.a.v. een vraag geef ik je een afgestemde schriftelijk antwoord, zodat je helderheid krijgt. Hierbij zet ik mijn helderwetendheid en andere intuïtieve gaven in. Let op: dit aantal is gemaximeerd en een extra bonus als je er op tijd bij bent. Dit is een tijdelijk beschikbare bonus :-)


8. Life time investment

Je kunt alle checklisten en documentatie steeds opnieuw gebruiken. Alles op je eigen tempo te volgen, met mij als back-up.

De voordelen van dit traject

 • Na 4 weken heeft je persoonlijke groei een boost gehad
 • Levenslang bruikbare tools
 • Vrijheid en maatwerk tegelijkertijd
 • In eigen tijd en tempo is alles online te volgen.
 • De waarde gaat de rest van je leven mee
 • Niet zelf uitvinden, het proces leidt je, jij bepaalt de inhoud
 •  Ondersteuning van een expert en ervaringsdeskundige, met een 3.0 mental health methode

Reviews over trajecten en sessies bij mij...

“ Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak nij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. 
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders.


Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders. 

Leah- Amsterdam

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne was eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message inclusief healing cadeau. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter na de afstandshealing. Ik voelde het achteraf  juist heel erg! Ik zit weer in een flow, voel me relaxt en krachtig. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.


Tineke Zwart- Business coach


 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn. Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!


Floor Keereweer - Life coach 


Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke ondernemer, die zichzelf en haar bedrijf serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!


Tamara de Jong- Business coach

Wat fijn dat we nog toegang hebben tot de waardevolle inhoud. Ik ga zeker terugkijken en sommige oefeningen nogmaals doen. Ik ben ook blij met je fijne korte meditaties.

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. En ik heb mijn ziel omarmt. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”


Jacqueline van Dijk-Intuïtief schilderen

Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.”

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze healing voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige healing. Veel liefs, Anique


Anique van Kooij

Stijlcoach

Wat mensen over mij zeggen...

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda- Arnhem

Yvonne is heel voelend aanwezig, laat haar intuïtie spreken en ze begeleidde me bij het zelf komen met goede oplossingen als de situatie daar om vroeg. Dit alles in een zeer rustige en sfeervolle omgeving. 


Gedurende het coachingsproces met Yvonne ben ik meer tot mezelf gekomen, ben ik meer ruimte gaan ervaren en asssertiever geworden. Hier ben ik heel blij mee. Yvonne heeft tijdens de coaching zo goed bij mij aangesloten!

Janneke- Nijmegen

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten: Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid zien, er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma - Zeist

Start direct

03
Days
22
Hours
28
Minutes
28
Seconds

investering in jezelf 

64,- , excl. (77,44 inclusief BTW) (in plaats van waarde 622 & investering 297)-

Let op vanaf 1 juni is de pilotronde voorbij en gaat de Investering naar 297 (369 incl.) Zie de timer voor hoe lang dit aanbod nog geldt.

 • Lichter, vrijer. Je herinnert je meer en meer wie je werkelijk bent en die verbinding wordt versterkt , dat geeft je een fundament en een gelukkiger en relaxter gevoel.


Over mij


Holistisch transformatiecoach

Mijn naam is Yvonne en ik ben life transformer, die bewuste vrouwen helpt om mentale blokkades definitief op te ruimen, zodat ze rust en vrijheid kunnen voelen.


Ik ben founder van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring. Ik heb zelf een enorm transformatieproces ondergaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe en voel is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt. 

Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door de premium coaches in het veld.


Mijn kracht is intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook bewust zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt. Bovendien de praktijk bewijst zichzelf.


Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.


Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.


Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.


Liefs, Yvonne Margaretha

Is deze onlinetraining geschikt voor jou?


Voor wie wel

 • Als je oude rommel kwijt wilt op een lichtere manier, zonder zware gesprekken en moeizaamheid, maar wel met een gezonde inspanning.
 • Als je een bewuste vrouw bent, die ervaring heeft opgedaan op gebied van persoonlijke groei, al dan niet in de vorm van therapie / coaching of andere vormen van zelfontwikkeling.
 • Als je klaar bent met te afgestemd te zijn op de buitenwereld en al weet dat het begint in jezelf.
 • Als je leiderschap neemt/ wilt nemen over je persoonlijke groei en ontwikkeling. Voorbij slachtofferschap.
 • Als je graag je intuïtie meer wilt gebruiken, zodat je keuzes maakt waar je echt blij van wordt.

Voor wie is het beter van niet

 • Als je al gelukkig bent met de verbinding met jezelf en je gezin, en je intuïtie als leidraad in je leven hebt en geen mentale blokkades meer hebt.
 • Als je niet gelooft in jezelf dat je het kan en bereid bent om te reflecteren op jezelf.
 • Als je niet gelooft in healing, universum en andere spirituele grondslagen, die ik als uitgangspunt hanteer in mijn trajecten.
 • Als je (zware) psychische klachten of angsten hebt, waar je behandeling voor hebt of nodig hebt. Overleg altijd met je behandelaar of arts.

Veelgestelde vragen

Hier zijn wat antwoorden op veelgestelde vragen

Ik wil meedoen. Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer starten we?

Voor wie is deze training interessant?

Wat is de tijdsinvestering?

Is het wel de juiste timing nu met wat er speelt rondom het corona virus?

Wat is de investering?

Ik heb of durf het geld niet uit te geven?

Waarom zou ik dit kiezen?

Het lijkt me best zwaar. 

Ik durf niet, vind het spannend of vaag...

Hoe lang heb ik toegang?

Heb je nog een andere vraag?

Mijn partner heeft moeite met deze investering. wat nu?

Ik doe al best veel dingen, is dit niet teveel?

Ik weet niet precies of dit wat is voor me en mijn leven loopt best ok.